Trompetty

Vacature

Snel aan de slag? Bel 0544 – 353 011

Weekend- en vakantiekracht - (oproepbasis)

Wie zijn wij?

Trompetty Event-Exhibition & Project Floors gevestigd in Lichtenvoorde is al meer dan 25 jaar actief in het leggen van vloeren op evenementen en beurzen in zowel het binnen- als buitenland. We voeren opdrachten uit variërend van kleine events tot grote beurzen. Ongeacht de omvang van het project, hechten we veel waarde aan kwaliteit, vakmanschap en service. Ook hiervoor geldt dat vakmanschap, service, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Als weekend- en vakantiekracht heb je afwisselende werkzaamheden. Zo ben je de ene keer bij ons aan de zaak bezig met hand- en spandiensten en de volgende keer sta je samen met je team tapijttegels te leggen voor een bruiloft of ben je het gangpadentapijt aan het leggen voor een van de grootste beurzen van Nederland.

Wat wij van jou verwachten?

Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Daarnaast zoeken wij ook iemand die flexibel is (in de vakanties) vanwege de wisselende werktijden in de branche.

 

Wat wij jou bieden?

Een goed salaris conform jouw ervaring en leeftijd.

8% vakantietoeslag.

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Regelmatig een personeelsuitje samen met al je collega’s.

 

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Neem voor meer informatie contact op met Marcel Elsinghorst op telefoonnummer 0544-353011. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail [email protected]. We kijken uit naar je reactie en nemen snel contact met je op!