Zoek je een leuke baan?

Check hier onze vacatures.

20

MEDEWERKER OP- EN AFBOUW EVENTS
FULLTIME / PARTTIME

Je bent leergierig, houdt van aanpakken, je hebt enig technisch inzicht, een flexibele instelling, je bent oplossingsgericht en een echte team player.

Vacature beeld 1

MEDEWERKER MAGAZIJN/EVENTS & EXHIBITION
FULLTIME / PARTTIME

Iemand die graag afwisselend werk zoekt, verantwoordelijkheid neemt, plezier heeft in het werk, flexibel is, stressbestendig en graag de handen uit de mouwen wil steken.

PROJECTLEIDER EVENT & EXHIBITION IN OPLEIDING
FULLTIME

Een echte teamplayer met al enige ervaring als leidinggevende? Ben jij zelfstandig, stressbestendig, klantgericht, oplossingsgericht, communicatievaardig en in het bezit van een rijbewijs.

Trompetty Voertuig

CHAUFFEUR
(Vrachtwagen/bestelbus) op afroep

Een flexibele chauffeur die het niet erg vind onregelmatig te werken. Verder ben je in het bezit van een groot rijbewijs, chauffeursdiploma en code 95.

Hal 1

SERVICE - COMMERCIEEL MEDEWERKER

Je wordt een belangrijke schakel binnen een team van 3 collega’s op de locatie Lichtenvoorde. Waarbij je samen het proces doorloopt van verkoop tot uitvoering voor het team op de werkvloer. Je bent binnen ons bedrijf het eerste aanspreekpunt voor zowel telefonisch contact als klanten die onze showroom bezoeken. Daarnaast verwerk je de aanvragen middels offertes en bevestigingen.