Trompetty

Over ons

Wanneer Trompetty de werkvloer verlaat, bent u een tevreden klant.

Trompetty is in 1995 opgericht en wordt nog altijd gerund door de familie Elsinghorst. Deze hardwerkende Achterhoekse familie komt uit de horecabranche, waarbij ze ook diverse kleinere en grotere events hebben weten te realiseren. Voor deze events waren allerlei voorzieningen nodig, zoals ook tapijt. Daarvoor werd een aparte tak binnen de onderneming opgezet die uiteindelijk zo succesvol werd dat men in 1995 besloot om de horeca vaarwel te zeggen en alle aandacht aan deze tapijttak te geven.

In de jaren daarna

In de jaren daarna, vele ervaringen rijker, succesvol beleverde beurzen en evenementen, waaronder het EK voetbal 2012 in Oekraïne en Polen, de Coolste baan van Nederland in het olympisch stadion Amsterdam, en Ode aan Beatrix werd een volgende stap gezet om de toenemende vraag te bedienen. In 2010 werd er, in eigen beheer, een nieuw bedrijfspand gerealiseerd (950 m²) in Lichtenvoorde, direct aan de N18. Een bedrijfspand dat aan alle nieuwe logistieke wensen en voorwaarden voldoet.

grotere mogelijkheden

Een groter bedrijfspand geeft ook grotere mogelijkheden. Trompetty timmert zowel nationaal als internationaal aan de weg. De groei is niet te stoppen. Steeds meer bedrijven weten Trompetty te vinden zowel voor beurzen als evenementen, maar ook in toenemende mate in de projectmarkt (retail, horeca, scholen, overheidsinstanties, etc.). Hierdoor is het bestaande bedrijfspand te klein geworden, waardoor er in 2018 wederom een stap gezet om de bestaande huisvesting uit te breiden met nog eens 2.000 m². Dat brengt het totaal op 2.950 m².Dit moet ons de ruimte geven om verdere groei in de komende jaren tegemoet te zien.

Nergens te groot voor

Trompetty voelt zich nergens te groot voor. Of het nu gaat om 100 m2 voor een feestje, het dicht leggen van gangpaden voor een grote beurs, of vinyl leggen voor een plaatselijk kantoor. We zijn nog steeds het familiebedrijf die samen de schouders eronder steekt. Trompetty staat voor kwaliteit, uitstraling, flexibiliteit, snelheid, werken volgens afspraak.

Wanneer Trompetty de werkvloer verlaat, bent u een tevreden klant.

Het jaar 2020/2021 wordt het jaar dat Trompetty nog duidelijker naar buiten treedt als Dé leverancier voor alle ‘floorcovering solutions’ voor zowel de evenementenmarkt, maar nu ook voor de projectmarkt. Trompetty is Dé specialist in het leggen van vloeren, voor zowel tijdelijke locaties als voor vaste locaties. Zowel voor de evenementenmarkt als de projectenmarkt.