KWALITEIT EN MILIEUBEWUST

Mileubewust en oog voor detail

Trompetty innoveert voortdurend

Wij zoeken constant naar mogelijkheden om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren met bestaande machines en door machines zelf te ontwikkelen. Op deze manier wordt niet alleen de klant er beter van, maar ook onze medewerkers . Door het slim gebruiken van hulpmiddelen wordt er fysiek minder inspanning van de medewerkers gevraagd.

Het Trompetty Recycle Programma

Een goed voorbeeld is het recycle tapijt van Trompetty. Vaak wordt tapijt voor beurzen en evenementen eenmalig gebruikt. Trompetty heeft een manier gevonden om het tapijt vaker te gebruiken door middel van een eigen ontwikkelde borstel/wikkel machine. Door deze machine is het mogelijk om klanten te voorzien van gerecycled tapijt.

Milieubewust

Het rest tapijt dat hierna overblijft gaat mee in het Trompetty Recycle Programma. Trompetty is een samenwerking aangegaan met de Albra Group in Groenlo. De Albra Group shreddert met een machine het tapijt, waarna er brandstofkorrels van geproduceerd worden. Doordat bij Trompetty geen tapijt in de container beland recyclen wij maximaal.

Kwaliteit - Zelf opgeleide mensen

Trompetty leidt hun medewerkers zelf op, zowel intern als extern. Denk hierbij aan communicatietraining met betrekking tot klantcontact, gebruik van hulpmaterialen, maar ook de laatste methodes om specifieke vloeren te leggen. Denk dan aan egaliseren van vloeren, warme lasnaden van PVC vloeren, workshops betreffende snijvaardigheden vaan diverse tapijtsoorten, etc.