Trompetty

Vacature

Snel aan de slag? Bel 0544 – 353 011

PROJECTLEIDER event & Exhibition in opleiding
fulltime

Wie zijn wij?
Trompetty Event-Exhibition & Project Floors gevestigd in Lichtenvoorde is al meer dan 25 jaar actief in het leggen van tapijt op Events & Exhibitions. Vakmanschap, service, kwaliteit en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden:
Nadat je in de praktijk het gehele proces met de daarbij behorende werkzaamheden je eigen hebt gemaakt van de op- en afbouw in binnen en buitenlandse Events en Exhibitions, ga je je ontwikkelen tot projectleider. Hierin krijg je volledige steun van onze projectleiders die je gaan opleiden. Je wordt aanspreekpunt van begin tot het eind voor het team en de klant waar we op dat moment werk voor verrichten.

Ben jij:
Een echte teamplayer met al enige ervaring als leidinggevende? Ben jij zelfstandig, stressbestendig, klantgericht, oplossingsgericht, communicatievaardig en in het bezit van een rijbewijs. Dan zoeken wij jou!

Wij bieden jou:
• Een goed salaris en 8% vakantietoeslag.
• Pensioenregeling, reiskosten, zondag en nacht toeslag.
• Vakantiedagen conform werkuren.
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat indien nog niet in bezit.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Neem voor meer informatie contact op met Marcel Elsinghorst op telefoonnummer 0544-353011. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail [email protected]. We kijken uit naar je reactie en nemen snel contact met je op!