Trompetty

Vacature

Snel aan de slag? Bel 0544 – 353 011

Teamleider events & Exhibitions - (fulltime)

Wie zijn wij?

Trompetty Event-Exhibition & Project Floors gevestigd in Lichtenvoorde is al meer dan 25 jaar actief in het leggen van vloeren op evenementen en beurzen in zowel het binnen- als buitenland. We voeren opdrachten uit variërend van kleine events tot grote beurzen. Ongeacht de omvang van het project, hechten we veel waarde aan kwaliteit, vakmanschap en service. Ook hiervoor geldt dat vakmanschap, service, kwaliteit en
flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Als Teamleider Events & Exhibitions heb je afwisselende werkzaamheden. Zo ben je het ene moment in een meeting ter voorbereiding van een grote beurs en het andere moment voer je samen met je team de werkzaamheden op de werkvloer. Gedurende het gehele project van op- tot afbouw ben jij het aanspreekpunt voor zowel je team als de klant. Na een inwerkperiode waarin je het werkproces leert, word je opgeleid en ondersteund om zelfstandig projecten te leiden. Naast het leiden van een team, werk je zelf ook mee.

Wat wij van jou verwachten?

We zoeken een echte teamspeler met (minimaal) een MBO-diploma. De ideale kandidaat die wij zoeken is zelfstandig, leergierig, stressbestendig, klantgericht, communicatief vaardig en in het bezit van een rijbewijs. Het hebben van technisch inzicht is een pré. Als dit jou beschrijft, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

(Mocht je niet aan alle punten voldoen is dat uiteraard geen probleem, bij ons is er altijd ruimte om te leren!)

Wat wij jou bieden?

Een goed salaris conform jouw ervaring en leeftijd.

8% vakantietoeslag. 

Een goed CAO met o.a. pensioenregeling, reiskosten, zondag- en nachttoeslag.

25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek.

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Regelmatig een personeelsuitje samen met al je collega’s.


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem voor meer informatie contact op met Marcel Elsinghorst op telefoonnummer 0544-353011. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie via de mail [email protected]. We kijken uit naar je reactie en nemen snel contact met je op!