Trompetty

Vacature

Snel aan de slag? Bel 0544 – 353 011

MEDEWERKER OP- EN AFBOUW EVENTS
FULLTIME / PARTTIME

Wie zijn wij?
Trompetty Event-Exhibition & Project Floors gevestigd in Lichtenvoorde is al meer dan 25 jaar actief in het leggen van tapijt op Events & Exhibitions. Vakmanschap, service, kwaliteit en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden:
Het is afwisselend werk dat op verschillende dagen, tijden en locaties plaatsvindt, hiervoor verwachten we dat je flexibel inzetbaar kan zijn, waarbij enige zelfstandigheid van je wordt verwacht. Samen met het team bouw je de Events en Exhibitions op en af. Je leert het uitlezen van de technische tekeningen/beursplannen hoe de beurs gelegd moet worden en voert deze uit, hierbij kun je denken aan het leggen van tapijttegels, tapijt op rol of het verlijmen van vinyl. Tijdens op- en afbouw stuurt onze projectleider het team aan.

Je bent leergierig, houdt van aanpakken, je hebt enig technisch inzicht, een flexibele instelling, je bent oplossingsgericht en een echte team player.
Je vindt onregelmatige werktijden geen probleem.
Wij bieden een leuke en afwisselende baan, en leren je binnen ons bedrijf de kneepjes van het vak. Mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. Vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Wij bieden jou:
• Een goed salaris en 8% vakantietoeslag.
• Pensioenregeling, reiskosten, zondag en nacht toeslag.
• Vakantiedagen conform werkuren.
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat of groot rijbewijs op kosten van Trompetty.
• Doorgroei mogelijkheden, naar bijvoorbeeld projectleider of (heftruck)chauffeur.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Neem voor meer informatie contact op met Marcel Elsinghorst op telefoonnummer 0544-353011. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail [email protected]. We kijken uit naar je reactie en nemen snel contact met je op!