Trompetty

Vacature

Snel aan de slag? Bel 0544 – 353 011

MEDEWERKER MAGAZIJN/EVENTS & EXHIBITION
FULLTIME / PARTTIME

Wie zijn wij?
Trompetty Event-Exhibition & Project Floors gevestigd in Lichtenvoorde is al meer dan 25 jaar actief in het leggen van tapijt op Events & Exhibitions. Vakmanschap, service, kwaliteit en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden:
In het magazijn ben je bezig met het laden en lossen van onze vrachtwagens die naar de Events of Exhibitions rijden en ervan terugkomen, je zorgt ervoor dat het magazijn er netjes bij ligt, je zorgt ervoor dat de orders klaar liggen en helpt de kant met inladen, het schoonmaken van terugkomende goederen zoals tapijttegels en tapijt op rol hoort hier ook bij.
De mogelijkheid bestaat ook dat je meegaat naar de op- en afbouw van onze Events of Exhibitions.
De werkzaamheden zijn dan het leggen en uithalen van tapijttegels en/of tapijt op rol en het assisteren bij de andere voorkomende werkzaamheden. Je werkt hierbij onder leiding van een projectleider die het team aanstuurt en jou de kneepjes van het vak leert.

Wij zoeken:
Iemand die graag afwisselend werk zoekt, verantwoordelijkheid neemt, plezier heeft in het werk, flexibel is, stressbestendig en graag de handen uit de mouwen wil steken.

Wij bieden jou:
• Een goed salaris en 8% vakantietoeslag
• Pensioenregeling, reiskosten, zondag en nacht toeslag.
• Vakantiedagen conform werkuren.
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat indien nog niet in bezit.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Neem voor meer informatie contact op met Marcel Elsinghorst op telefoonnummer 0544-353011. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail [email protected]. We kijken uit naar je reactie en nemen snel contact met je op!