Trompetty

Vacature

Snel aan de slag? Bel 0544 – 353 011

Magazijnbeheerder - (FULLTIME / PARTTIME)

Wie zijn wij?

Trompetty Event-Exhibition & Project Floors gevestigd in Lichtenvoorde is al meer dan 25 jaar actief in het leggen van vloeren op evenementen en beurzen in zowel het binnen- als buitenland. We voeren opdrachten uit variërend van kleine events tot grote beurzen. Ongeacht de omvang van het project, hechten we veel waarde aan kwaliteit, vakmanschap en service. Ook hiervoor geldt dat vakmanschap, service, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Als Magazijnbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst van goederen in ons magazijn, het laden en lossen van ons materiaal in onze bussen of vrachtwagen, het op of afboeken in ons eigen voorraadsysteem, het klaarleggen van orders die afgehaald worden door klanten, het schoonmaken van terugkerende goederen en je zorgt ervoor dat het magazijn er schoon en netjes bijligt. Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meegaat op klus naar de op- of afbouw van een beurs of evenement.

Wat wij van jou verwachten?

Wij zoeken iemand die houdt van afwisselend werk, verantwoordelijkheid kan nemen, stressbestendig is, flexibel is en het af en toe niet erg vind om mee te gaan op klus. Het bezitten van een heftruckcertificaat is een pré.

(Mocht je niet aan alle punten voldoen is dat uiteraard geen probleem, bij ons is er altijd ruimte om te leren!)

Wat wij jou bieden?

Een goed salaris conform jouw ervaring en leeftijd.

8% vakantietoeslag.

Een goed CAO met o.a. pensioenregeling, reiskosten, zondag- en nachttoeslag.

25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek.

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Regelmatig een personeelsuitje samen met al je collega’s.


Ben jij de persoon die wij zoeken?
Neem voor meer informatie contact op met Marcel Elsinghorst op telefoonnummer 0544-353011. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail [email protected]. We kijken uit naar je reactie en nemen snel contact met je op!