Trompetty

Vacature

Snel aan de slag? Bel 0544 – 353 011

CHAUFFEUR (Vrachtwagen/bestelbus)  op afroep

Wie zijn wij?
Trompetty Event-Exhibition & Project Floors gevestigd in Lichtenvoorde is al meer dan 25 jaar actief in het leggen van tapijt op Events & Exhibitions. Vakmanschap, service, kwaliteit en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden:
Je levert onze goederen (voornamelijk tapijt) van thuisbasis naar de klant of naar een Event of Exhibition locatie. Na aankomst op locatie lever je de rollen af bij de klant of als het om een Exhibition gaat is de mogelijkheid er om je collega’s op de werkvloer te helpen met het lossen en/of de rollen verdelen in de beursgebouwen.

Ben jij:
Een flexibele chauffeur die het niet erg vind onregelmatig te werken. Verder ben je in het bezit van een groot rijbewijs, chauffeursdiploma en code 95.

Wij bieden jou:
• Een goed salaris en 8% vakantietoeslag.
• Pensioenregeling, reiskosten, zondag en nacht toeslag.
• Vakantiedagen conform werkuren.
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat of code 95 op kosten van Trompetty.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Neem voor meer informatie contact op met Marcel Elsinghorst op telefoonnummer 0544-353011. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV óf een korte motivatie via de mail [email protected]. We kijken uit naar je reactie en nemen snel contact met je op!