Over Trompetty Event & Exhibition Floors

Trompetty, ooit begonnen als twee horecabedrijven die zeer regelmatig grote en kleinere evenementen organiseerde. Het bedrijf Trompetty evenementen tapijt en afdekvloeren werd in het begin opgestart als aparte tak binnen de horeca en evenementen organisatie. Na 14 jaar horeca en evenementenorganisatie werd gaandeweg een overstap gemaakt naar het leggen van tapijt en afdekvloeren op evenementen. Het groeide uit tot een zelfstandig bedrijf, zodanig dat er afscheid werd genomen van de horeca.


Vanaf 1995 is Trompetty Event & Exhibition Floors als zelfstandig bedrijf verder gegaan. Trompetty is het bedrijf om uw vloer te laten beleggen voor uw exhibition of event. Sindsdien heeft Trompetty een ruime expertise opgedaan in vele facetten van events en exhibitions. In 2010 werd er nieuw bedrijfspand gerealiseerd in Lichtenvoorde aan de N18. Door toenemende groei is er in 2018 een nieuwe hal naast de bestaande hal bijgebouwd.

Ons bedrijf werkt niet alleen nationaal maar ook internationaal. Of het nu gaat om 100 m2 voor een feestje of het dicht leggen van gangpaden voor een grote beurs. Als ondernemer of event-manager bent u zich bewust van de hoge kwaliteitseisen die uw klanten kunnen hebben. Kwaliteit, uitstraling, flexibiliteit, snelheid ,  werken volgens afspraak zijn voor Trompetty zeer essentiële voorwaarden.

Zonder de kleine projecten uit het oog te verliezen zijn we trost op de grote projecten die we de afgelopen periode hebben gedaan. Zoals EK Voetbal 2012 in 5 speelsteden,  de Coolste baan van Nederland in het olympisch stadion Amsterdam, Ode aan Beatrix, Congres in het NH Conference center Noordwijkerhout,Global Champion Tours in binnen-en buitenland.


Samen met onze werknemers  leveren we de projecten af naar wens van de klant. Onze werknemers zijn kundig en snel in snijwerk  en naadloos stofferen. Onze werknemers zijn vakbekwaam door ons zelf en specialisten opgeleid. Onze werknemers denken voor – en tijdens de werkzaamheden met de klant mee.

Trompetty innoveert voortdurend. Wij zoeken constant naar mogelijkheden om werkzaamheden zo efficiënt uit te voeren door machines te ontwikkelen en reeds al gemaakt zijn, waardoor de werkzaamheden minder belastend zijn voor het milieu. Voor het recyclen van tapijt, hebben we zelf een bostel- wikkelmachine ontwikkelt, om het te hergebruiken. (Zie onderstaande foto) Rest tapijt dat hierna overblijft gaat mee in het recycle programma. Deze gaan naar de Albra Group in Groenlo. Hier shreddert een machine het tapijt, waarna er brandstofkorrels van geproduceerd worden. Doordat bij Trompetty geen tapijt in de container beland recyclen wij maximaal.


Naast het huren van tapijt behoort het kopen van evenemententapijt ook tot de mogelijkheden. U heeft daarbij de keuze uit diverse soorten kwaliteit en verschillende kleuren. Wij leveren per rol door heel Nederland, België en Duitsland.

Tevens heeft Trompetty ook een Vinyl & PVC-afdekvloeren in haar assortiment. Vinyl is verkrijgbaar voor diverse doeleinden, denk hierbij aan keukententen of een stand met een moderne uitstraling. De PVC-afdekvloer is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van sportvloeren. Trompetty kan in een hoog tempo uw sporthal watervast afdekken zodat uw vloer beschermd wordt.

Voor Trompetty staat de klant centraal. Vakkundigheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid staan bij ons  hoog in het vaandel.

Wanneer Trompetty de werkvloer verlaat bent u als organisator een tevreden klant.

Trompetty Event & Exhibition Floors

Adres gegevens:
Koningslinde 11
7131 MP Lichtenvoorde

Bereikbaar op:
Tel: 0544 - 353 011
Fax: 0544 - 377 507

Gegevens:
K.v.K. Arnhem nr. 08067553
BTW nr. NL 804350930.B01

Email: [email protected]
Internet: www.trompetty.nl